We ontzorgen bedrijven

Radder is de ideale partner voor grote en kleine bedrijven. We hebben een uitgebreid assortiment voor ieder bedrijf: koffie, thee, limonade, bier, Cup-a-Soup, enzovoorts. Wij leveren al vanaf tien eenheden (kratten of dozen met verschillende producten). Dat betekent dat niemand in een bedrijf zich vrij hoeft te maken voor de bevoorrading. En organiseert u als klant dan eens een bedrijfsborrel of barbecue? Dan kunnen wij voor bijvoorbeeld biertaps en wijnen zorgen.

Koffie en thee

Als werknemers tevredener zijn over de koffie neemt hun werklust toen. Dat blijkt tenminste uit een onderzoek van bureau Motivaction. Alle reden dus om aandacht te schenken aan goede koffie. Wij werken nauw samen met Rombouts en Douwe Egberts en zijn dealer van de koffiesystemen van deze fabrikanten. We kunnen u adviseren welk systeem het meest geschikt is voor uw bedrijf. U kunt alle modellen ook zien in onze showroom in Capelle aan den IJssel. 

Bronwater

De diversiteit aan watersystemen is groot. Welke moet u kiezen? Radder is dealer van de watersystemen van Aqua Light. Samen met hen zorgen we voor advies op maat, installeren we en zorgen we voor de bevoorrading. U hebt er geen omkijken naar.

Uitgebreid assortiment apparaten

Wij hebben een uitgebreid assortiment automaten, onder meer voor zoetwaren en het zogeheten ‘4-uur-moment’. Zo leveren wij alle systemen van Cup-a-Soup, van handmachines tot volautomatische systemen. Natuurlijk leveren we ook de voorraad voor deze machines. 

Wijnpakketten

Wijnpakketten zijn al vele jaren het meest populairste relatiegeschenk. En niet voor niets. Wij hebben schitterende wijnen voor u geselecteerd, maar u kunt natuurlijk ook zelf een keuze maken. Voor bijzondere gelegenheden kunt u wijnen kopen met een speciaal bedrukt etiket, bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Onze vinologen adviseren u graag. 

Wij werken onder andere voor:

Greenpack
Greenpack
Maasdijk
A. de Jong Groep B.V.
Schiedam
Stichting Dock
Rotterdam