“De service onderscheidt Radder van anderen. Ze zetten altijd dat stapje extra.”

Ad Janssen - Bellevue Groothoofd Hotel Culinair

Lees het hele verhaal

We helpen horecaondernemingen om beter te presteren

Voor horecaondernemingen is het steeds belangrijker om onderscheidend te zijn. U wilt uw gasten een ervaring bieden die maakt dat ze graag terugkomen. Radder helpt.

We helpen u presteren

Haalt u het maximale aantal glazen uit een fust? Welke wijnen combineren het best met uw menu? Wanneer wordt het rendabel om te investeren in cocktails? Onze dienstverlening houdt niet op bij de levering van producten. Wij doen ons uiterste best u te ondersteunen bij het bevorderen van uw verkoop. Dat doen we onder meer met gedegen advies en training van uw personeel.

Wij helpen u de tent draaiende te houden

Als horecaondernemer moet u veel meer zijn dan alleen een goede gastheer. U moet zich ook bezighouden met vergunningen, financiën en bijvoorbeeld personeel. Ook op deze gebieden zetten wij onze kennis en ervaring in om u te helpen. Van de onderhandelingen met de bank tot een discussie met de verhuurder van uw pand. 

De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Radder levert alle soorten dranken: fust- en kelderbier, speciaalbieren, wijnen en gedistilleerd, frisdrank, koffie en thee. We werken samen met leveranciers van gerenommeerde A-merken. Doordat wij groot inkopen kunnen wij u een scherpe prijs bieden en hebben we vaak interessante aanbiedingen.

Meer dan drank alleen

Met alleen drank bent u er niet. Daarom leveren wij ook een uitgebreid assortiment food- en non-food producten. De bitterbal voor bij de borrel, de zoetwaren voor in de sportkantine, de weggooibekertjes voor bij de koffieautomaat. En nog veel meer. 

Alle apparaten voor de horeca

Van een diepvries tot een espressoapparaat: de horeca heeft heel wat machines nodig. Wij kunnen u helpen bij de keuze voor de juiste machines, bij aankoop of huur en bij de installatie. Lees meer over onze food en non-food-producten.

Voor grote én kleine bedrijven

Ook kleine horecabedrijven kunnen vertrouwen op Radder. We leveren al aan de deur vanaf slechts tien eenheden (10 kratten of dozen of combinaties hiervan met verschillende producten). 

Een selectie uit onze horecaklanten

poffertjes salon seth rotterdam
Poffertjes Salon Seth
Rotterdam
isala theater capelle a/d IJssel
Isala Theater
Capelle a/d IJssel
Wapen van Marion
Oostvoorne
Café Ari
Rotterdam
De Hoofdwacht
Brielle
restaurant abel portugaal
Restaurant Abel
Portugaal