Vacature chauffeur

14 januari 2019

Voor onze logistieke afdeling zijn we op zoek naar een fulltime chauffeur.

Radder is een betrouwbare partner voor horecabedrijven van klein tot groot: van café tot restaurant, van theater tot hotel, van bedrijfskantine tot sportvereniging. We hebben meer dan 100 jaar ervaring en kennen de branche als geen ander. Het is ons streven de meest gewaardeerde drankengroothandel van Zuidwest-Nederland te zijn.

Voor onze logistieke afdeling zoeken we een fulltime chauffeur

Afdeling
Deze collega komt het team van logistieke collega’s versterken. Het team bestaat uit een hoofd logistiek, planner, chauffeurs, bijrijders en orderpickers.

Functie
In deze functie gaat het om het bezorgen, ophalen, laden en lossen van goederen van en bij klanten op locatie in de regio Zuid-Holland. De klanten zijn cafés, sportkantines, scholen, theaters, etc. Je bezorgt kratten met drank, vaten, dozen, etc. Soms kleine hoeveelheden, vaak grote hoeveelheden, verpakt op een rolcontainer. In ieder geval rijd je van deur tot deur, waar je lost met een rolcontainer of met de hand en je neemt emballage mee retour.

Profiel
De nieuwe collega die wij in gedachten hebben is  fysiek sterk, prettig in omgang en spreekt goed Nederlands. Natuurlijk is onze nieuwe collega kwaliteitsgericht, klantgericht, resultaatgericht en kan hij of zij goed samenwerken met de andere collega’s van Radder. Dit zijn ten slotte de kernwaarden van ons bedrijf. Minimaal een groot rijbewijs, chauffeursdiploma en code95 zijn een must. Affiniteit met de horeca is een pre.

Solliciteren
Als jij jezelf in bovenstaande herkent en je wilt werken bij een professioneel, informeel bedrijf in Capelle aan den IJssel, stuur dan jouw motivatiebrief, inclusief recent cv naar Peter Loeve, hoofd logistiek. peter@radder.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.