Vacature orderpicker

29 mei 2018

Voor onze logistieke afdeling zoeken we een orderpicker

.

Radder is een betrouwbare partner voor horecabedrijven van klein tot groot: van café tot restaurant, van theater tot hotel, van bedrijfskantine tot sportvereniging. We hebben meer dan 100 jaar ervaring en kennen de branche als geen ander. Het is ons streven de meest gewaardeerde drankengroothandel van Zuidwest-Nederland te zijn.

Voor onze logistieke afdeling zoeken we een orderpicker

Afdeling
Deze collega komt het team van logistieke collega’s versterken. Het team bestaat uit een hoofd logistiek, planner, chauffeurs, bijrijders en orderpickers.

Functie
In deze functie gaat het om het zorgvuldig klaarzettten van de orders van onze klanten op rolcontainers. De klanten zijn cafés, sportkantines, scholen, theaters etc.


Profiel
De nieuwe collega die wij in gedachten hebben is  fysiek sterk, prettig in omgang en spreekt goed Nederlands. Natuurlijk is onze nieuwe collega kwaliteitsgericht en resultaatgericht en kan hij of zij goed samenwerken met de andere collega’s van Radder. Dit zijn ten slotte de kernwaarden van ons bedrijf. Een gezonde dosis werklust is een vereiste.

Solliciteren
Als jij jezelf in bovenstaande herkent en je wilt werken bij een professioneel, informeel bedrijf in Capelle aan den IJssel, stuur dan jouw motivatiebrief, inclusief recent CV naar Peter Loeve, hoofd logistiek, peter@radder.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.