Radder, een betrouwbare partner

Radder is een betrouwbare partner voor horecabedrijven van klein tot groot: van café tot restaurant, van theater tot hotel, van bedrijfskantine tot sportvereniging. We hebben meer dan 120 jaar ervaring en kennen de branche als geen ander. Het is ons streven de meest gewaardeerde drankengroothandel van Zuidwest-Nederland te zijn.

We zijn compleet

We hebben een zeer breed assortiment van dranken, maar ook een uitgebreide sortering food- en non-food-producten.

We zijn betrouwbaar en flexibel

We streven naar langetermijn-relaties. We zorgen voor korte lijnen en doen steeds een stapje extra. Niet voor niets hebben veel klanten ons de sleutel van hun bedrijf gegeven. Daaruit blijkt dat ze ons volledig vertrouwen.

We zijn deskundig

Onze mensen maken het verschil. Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat er speelt in uw branche. We denken mee, adviseren en bieden oplossingen op maat.

We zijn persoonlijk

We kennen onze klanten en hun persoonlijke wensen. We denken niet alleen mee, we leven mee. Onze dienstverlening en ons advies zijn altijd maatwerk. 

We hebben oog voor onze omgeving

We voelen ons medeverantwoordelijk voor onze omgeving. Daarom streven wij ernaar het milieu zo min mogelijk te belasten en hebben we oog voor onze sociale omgeving.

Benieuwd hoe Radder uw onderneming kan helpen?