We bieden de populairste pilseners en de meest bijzondere bieren.

Bier is belangrijk voor elke horeca-onderneming. Zo'n driekwart van de Nederlandse mannen en een groot deel van de vrouwen drinkt het. Radder levert al bier sinds de tijd dat het in houten vaten bij de cafés werd afgeleverd.

Advies en service

Haalt u voldoende glazen uit een fust? Welke speciaalbieren wilt u op tap aanbieden? Wat kunt u doen om meer te verkopen? Met zulke vragen kunnen wij u helpen. Wij kunnen uw personeel ondersteunen met bijvoorbeeld taptrainingen of instructies over tapinstallaties en koelingen.

De beste A-merken

We zijn er trots op agent te zijn van AB Inbev, de grootste brouwer ter wereld. Daardoor kunnen wij vele bekende bieren leveren.

Speciaalbieren

Speciaalbieren worden steeds populairder. En ook het aanbod wisselt vaker. Radder biedt u een breed assortiment. Niet alleen de bekende witbieren, weizeners en radlers, maar ook bock- en andere seizoensbieren, abdijbieren en mooie bieren van minder bekende aanbieders, zoals Texels bier.

Daarnaast zijn ook de Radlers en de 0.0% varianten opkomend, ook hier hebben wij diverse merken van in het assortiment, zoals Hoegaarden Radler of Jupiler 0.0%.

De Schatkamer van Radder

Vandaag de dag staan speciaalbieren volop in de belangstelling. Dit heeft ertoe geleid dat wij ons daar verder op gaan toeleggen om nog meer succes te kunnen schenken. De samenwerking met Multi bier is een logische, omdat zij dé speciaalbierspecialist van Nederland zijn. Met een assortiment van meer dan 2000 verschillende bieren is Multi Bier de ideale partner om samen het speciaalbiersegment te verbreden en te verdiepen.

In het magazine, de schatkamer van Radder, vindt u een selectie van enkele kleine brouwerijen welke wij graag aan u voorstellen. Hierbij de link naar de Schatkamer: http://issuu.com/asteinslijterij/docs/radder

Enkele A-merken uit ons assortiment

jupiler, bieren hertogjan, bieren dommelsch, bieren becks, bieren leffe, bieren hoegaarden, bieren

Benieuwd hoe Radder uw onderneming kan helpen?