We hebben meer dan 120 jaar ervaring

Het begint in 1898 met boter, kaas en eieren. Arie Cornelis Radder levert ze aan iedereen die kwaliteit zoekt. In 1914 opent hij een winkel aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Daar groeit Radder uit tot een ontmoetingsplaats voor lekkerbekken en fijnproevers.

radder, winkel, historie

Verhuizingen

In 1970 wordt de Radder wijnkoperij geopend. Deze groeit onstuimig en al snel moet de groothandel naar een andere huisvesting omzien. In 1979 verhuist Radder naar Schiedam. Tien jaar later heeft het bedrijf weer ruimtetekort en verhuist het naar een distributiecentrum in Capelle aan de IJssel.

Uitbreidingen

Radder blijft groeien. Dit gebeurt grotendeels op eigen kracht. Maar het bedrijf wordt ook groter omdat het de krachten bundelt met collega's uit de regio en door verscheidene overnames, zoals die van de drankenhandel van AB InBev in de provincie Zeeland in 2009. 

Aandacht voor de klant

Heden ten dage is Radder een toonaangevende horecagroothandel met een sterke nadruk op dranken. Aandacht voor de klant staat daarbij voorop. Dat vertaalt zich allereerst in betrouwbare leveringen en een flexibele opstelling. Daarnaast biedt het bedrijf gedegen adviezen en ondersteuning en de beste service.

radder, historie, familiebedrijf

Familiebedrijf

Al ruim 120 jaar is Radder een vaste waarde in een markt die bij uitstek dynamisch genoemd kan worden. In de huidige directie zit inmiddels de vierde generatie Radder in de persoon van Arie Radder. 

Benieuwd hoe Radder uw onderneming kan helpen?