Wij vinden voor u de mooiste wijnen

Wijn is een van onze passies. We hebben een assortiment van meer dan 600 verschillende soorten rood, wit, rosé en mousserend. Voor elk prijssegment is er een prachtige wijn. De meeste hiervan vindt u nergens anders.

Advies van onze eigen vinologen

Wijn is een complex product. Er zijn tientallen verschillende druiven en ontelbare wijnhuizen en wijnstreken. Wat vorig jaar heerlijk was, kan dan dit jaar middelmatig zijn. Of andersom. Onze vinologen zijn continu op zoek naar de mooiste wijnen. Zij kunnen u helpen met het vinden van de beste wijnen voor uw onderneming.

Een perfecte wijnkaart

Voor veel zaken is de wijnkaart hun visitekaartje. Onze vinologen helpen u graag om uw wijnkaart perfect af te stemmen op uw menukaart. We helpen u niet alleen bij de keuze, maar ook bijvoorbeeld bij de beschrijving op de wijnkaart.

De juiste huiswijn

Een lekkere huiswijn maakt dat uw gasten graag nog eens terugkomen. Zo’n huiswijn heeft idealiter ook een lekkere marge. Onze vinologen kunnen u helpen deze wijn te vinden. Voor zaken met een hoge omloopsnelheid is het tapwijn-systeem heel interessant. Ook hiervoor leveren wij mooie wijnen. Zonder de lege flessen.

Proeverijen

Bij de aanschaf van wijnen gaat u niet over één nacht ijs. In ons eigen proeflokaal kunt u de wijnen eerst proeven en krijgt u er uitleg over. 

Wijn educatie

Op welke temperatuur moet een wijn bewaard worden? Wanneer moet je een wijn decanteren? Wat is een goed alternatief voor een Grüner Veltliner? Ook als u geen eigen sommelier hebt, hebt u vaak wat wijnkennis nodig. Wij kunnen u en uw personeel opleiden.

Geen zorgen over voorraadbeheer

Dankzij onze snelle levering hoeft u geen uitgebreide wijnvoorraad aan te houden. Dat doen wij voor u. Voor het op de juiste temperatuur bewaren, leveren wij klimaat- en bewaarkasten in diverse maten.

Geschenken

Voor bedrijven kunnen wij mooie wijnkistjes samenstellen, als relatiegeschenk of kerstpakket. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan een wijn met uw eigen etiket, aan bijzondere magnumflessen of pakketten met wijnkoelers. Onze vinologen kunnen u adviseren. Uiteraard kunt u de wijn eerst proeven. U wilt immers weten wat u weggeeft.

Benieuwd hoe Radder uw onderneming kan helpen?